TS Silver Classic

TS Silver Classic

DKK2,200.00

Limited Edition 1 af 50

TS Silver Classic er med sit klassiske udtryk, et ur som passer til enhver lejlighed.

Antal:
Varekategori:

Beskrivelse

Et unikt og klassisk herreur

Limited Edition 1 af 50

TS Silver Classic er med sit klassiske udtryk, et ur som passer til enhver lejlighed. Du kan sagtens bruge det til både hverdag, og når du skal til store begivenheder eller fester.

Uret er lavet i et begrænset antal på 50 styk, hvilket er med til at gøre uret utrolig eksklusivt, uden at prisen bliver hævet til uanede højder. Alle urene har hver deres unikke nummer mellem 1 og 50 bagpå uret. Urene leveres i en sort, speciallavet TopStyle Denmark ur æske, med guld TS logo på låget.

Kvalitet i højsædet

Hos TopStyle Denmark, går vi utrolig meget op i kvalitet og design. Derfor har vi med TS Classic kollektionen fokuseret på, at designe og producere et ur af høj kvalitet, med et skandinavisk islæt i form af et design med rene linjer hele vejen rundt. Vi ville skabe herreure som signalerer prestige og eksklusivitet, men stadig til en pris hvor de fleste kan være med. Alle vores ur modeller er produceret i begrænsede mængder, hvilket er illustreret med nummerering på bagsiden af uret.

Designet er klassisk, men stadig med et moderne udtryk. De rene linjer hele vejen rundt, giver et godt helhedsindtryk som fanger øjet. Jo mere man kigger på urets detaljer, jo mere kommer det til udtryk hvordan kvalitet og god finish er i højsædet, hos TopStyle Denmark.

Falder TS Silver Classic ikke helt i din smag, vil du måske synes om vores TS Gold Classic ur, som er lavet på samme principper som TS Silver Classic. Dette ur er derfor også kun produceret i 50 eksemplarer.

Specifikationer:

  • Quartz ur (Batteridrevet)
  • Diameter: 42 mm
  • Tykkelse: 10 mm
  • Rem: Læder (Genuine – Ægte læder)
  • Urværk: Miyota (Citizen) Japansk urværk, som er det næstbedste i verden efter Schweizisk
  • Mineralglas
  • Vandtæthed: 3ATM (30 meter) Tåler regn, stænk osv. – Ikke egnet til svømning o.lign.

Brand

TopStyle Denmark

X