TS Gold Classic

TS Gold Classic

DKK2,500.00

Limited Edition 1 af 50

TS Gold Classic er med sit klassiske udtryk, et ur som passer til enhver lejlighed.

Antal:
Varekategori:

Beskrivelse

Et unikt og moderne herreur

Limited Edition 1 af 50

TS Gold Classic er med sit klassiske islæt, et ur som passer til enhver begivenhed.

Uret er produceret i et begrænset antal på 50 eksemplarer. Dette er med til at gøre uret utrolig eksklusivt, uden at prisen stiger til uanede højder. Alle TS urene har hver deres unikke nummerering fra 1 til 50 på bagsiden af ur-kassen. Urene bliver leveret i en sort, unik TopStyle Denmark ur æske, med TS logo i guld på æskens låg.

Fokus på kvalitet

Hos TopStyle Denmark, går vi utrolig meget op i design og kvalitet. på baggrund af dette har vi med TS Classic kollektionen fokuseret på, at producere og designe et ur af høj kvalitet, med et skandinavisk udtryk i form af et stilrent design med rene linjer hele vejen rundt. Vi ville designe herreure som signalerer eksklusivitet og prestige, som stadig har en pris hvor de fleste kan være med. Alle vores ur kollektioner er lavet i begrænset antal, hvilket er illustreret med et unikt nummer på bagsiden af ur-kassen.

Designet er klassisk og stilrent, men stadig med et moderne islæt. De rene linjer som uret har, giver et helhedsindtryk som fanger øjet ret godt. Jo mere man ser på urets små detaljer, jo mere kommer kvaliteten og den gode finish til udtryk. Disse to parametre er i særdeleshed i højsædet, hos TopStyle Denmark.

Synes du ikke lige at det er TS Gold Classic som er noget for dig, så tag eventuelt et kig på vores TS Silver Classic, som også kun er produceret i et begrænset antal på 50 styk.

Specifikationer:

  • Quartz ur (Batteridrevet)
  • Diameter: 42 mm
  • Tykkelse: 10 mm
  • Rem: Læder (Genuine – Ægte læder)
  • Urværk: Miyota (Citizen) Japansk urværk, som er det næstbedste i verden efter Schweizisk
  • Mineralglas
  • Vandtæthed: 3ATM (30 meter) Tåler regn, stænk osv. – Ikke egnet til svømning o.lign.

Brand

TopStyle Denmark

X