Seiko ure

seiko logo

Historien om Seiko

Det japanske urbrand blev stiftet i 1881 af Kintaro Hattori, med et ønske om at forbedre og forskønne ure. Hans langsigtede plan var at ændre den måde ure bruges på i hverdagen. Kintaro startede i en lille butik i det centrale Tokyo, hvor han reparerede og solgte ure. I 1892 købte han en fabrik, hvor han begyndte at producere sine egne vægure. Derfra har fabrikken og brandet udviklet sig til at være det vi kender i dag. Nemlig en innovativ, international virksomhed, dedikeret til at skabe ure ud over det sædvanlige.

Seiko herreure

Seiko har i mange år været en stor del af sportskonkurrencer og verdensmesterskaber, og støtter i dag stadig sport i høj grad. Derfor bærer herreurene fra Seiko for det meste præg af sport i designet, og har ofte egenskaber beregnet til sport, såsom vandfasthed og indbygget stopur. Selv Seikos ure til almindelig brug har altid en reference til Seikos arv og historie inkorporeret i designet. Selvom funktionaliteten af uret passer bedre til en almindelig hverdag, er designet klassisk Seiko. Det gør Seiko til det oplagte valg for mænd, uanset om de har en aktiv livsstil eller skal bruge et flot ur til kontoret.

Igennem årene har Seiko perfektioneret quartz uret og det præcise og pålidelige urværk. Det har gjort dem til et af de mest kendte og elskede urbrands i verden. Se de mange flotte modeller fra Seiko, der spænder helt fra herreure med læderrem, til lænkerem og forskellige metaller og funktioner.

Seiko dameure til stilbevidste kvinder

Selvom Seiko er kendt for deres bedrifter inden for sport og teknologi, er de også kendt for lækkert og holdbart design. Seikos dameure kan fås med påsatte sten, perlemorsskive, lænke i forskellige metaller eller i læder. Fælles for dameurene er at de træder i karakter på håndleddet og ikke går på kompromis med stil eller design. Det gør de feminine ure til et godt valg for alle urelskere, der er vild med stilrent design. Seikos dameure kan være både opsigtvækkende eller diskrete.

TopStyle Denmark har et bredt udvalg af dameure fra Seiko, så der er et ur til enhver smag. Hvad end du er til elegante dameure eller mere sporty designs, vil Seiko altid være med i toppen og designe ure i højeste kvalitet.

Milepæle for Seiko

Køber man et ur fra Seiko, køber man et stykke af historien. Helt tilbage fra da Seiko producerede Japans første armbåndsur i 1913, har Seiko gerne villet være et skridt længere fremme end de andre. Det viser de også i den måde de arbejder for at forbedre teknologien, og udvikle nye måder at skabe ure på. I 1929 blev Seikos lommeur endda udnævnt til det officielle ur på Japans togbane. Urene hjalp nemlig konduktørerne med at køre til tiden.

Verdens første quartz ur

Lige siden de i 1969 introducerede verdens første quartz ur, har Seiko præsteret at holde sig på toppen af branchen lige siden. Med flere innovative design og landvindinger inden for teknologien, har Seiko præsenteret den ene model efter den anden, der bryder med konventionerne og skaber nye anvendelsesmuligheder. I 2012 præsenterede Seiko verdens første GPS Solar Watch, der kan genkende alle tidszoner på planeten gennem GPS-satellitter. Det giver et fuldstændigt præcist ur, uanset hvor på planeten man befinder sig.