Om os

Passion for design

Vi er en dansk virksomhed, som designer og forhandler modeure til herrer og damer. Vi beskæftiger os ikke mindst med vores eget TopStyle Denmark brand, men tager også gerne andre brands og produkter ind.
TopStyle Denmark blev stiftet i 2018 af den nuværende direktør og ejer, Allan Schmidt Hansen.

Unik kollektion af ure

Vi designer vores eget brand, som går under navnet ‘TS’.
TS består af en række unikke og nummererede kollektioner, som udelukkende produceres i Limited Edition.
Oftest består hver kollektion kun af 50 ure. Dette er med til at skabe en stor eksklusivitet omkring kollektionerne, selvom de stadig kan købes til en pris hvor de fleste kan være med.

TopStyle Denmark’s ur-kollektioner er eksklusive og adskiller sig alle fra hinanden.
Manden bag konceptet designer personligt hver enkelt kollektion fra bunden.

Der er kælet for detaljerne og intet er overladt til tilfældighederne. Hvis du vil have et unikt og dansk-designet ur i topkvalitet, vil vi anbefale dig at tage et kig på vores TS kollektioner.

Mød manden bag konceptet

Mit navn er Allan Schmidt Hansen, jeg er direktør og ejer af TopStyle Denmark.
Grunden til at jeg har startet virksomheden, er fordi jeg selv blev træt af at betale overpris for ure, bare fordi de var lavet af et kendt brand, eller var en Special/Limited Edition udgave.
Jeg fik den idé, at jeg ville gøre op med denne kultur som findes i ur-branchen, og ville derfor lave mit eget brand, som designer Limited Edition ure af høj kvalitet, men til en overkommelig pris.

Denne idé blev til TopStyle Denmark, og jeg fik designet og produceret den første kollektion Quartz ure, kaldet TS Classic. Disse ure er lavet i 2 versioner, TS Silver Classic og TS Gold Classic, som begge er produceret i 50 stk. og alle er nummereret på bagsiden af ur-kassen.

Allerede nu er næste kollektion på trapperne, hvor vi bla. introducerer vores helt nye TS kollektion til kvinder.

X