Kvaliteten af herreure er vigtigere end brandet bag

herreure urværk

Herreure skal være af høj kvalitet

Der har i mange år været fokus på nogle specifikke brands i urverdenen, hvor logoet og brandet har været det vigtigste, da de var statussymboler. Men ofte viser det sig, at kvaliteten af de dyre produkter ofte er den samme som de mere økonomiske alternativer. Det kan derfor være en god idé at kigge på komponenterne og kvaliteten af de enkelte produkter inden man køber et nyt herreur til samlingen. Derfor har TopStyle besluttet sig for at designe eksklusive ure i højeste kvalitet, men hvor prisen stadig holdes lav. For mænd skal have mere end ét ur i samlingen!

Slut med at betale overpris for herreure af topkvalitet

Ofte er det kun selve brandet man som kunde betaler for, når man køber et nyt ur. Det løber op i mange penge, når man som mand gerne vil have mere end ét ur at skifte imellem. Visionen bag TopStyle er at alle mænd skal have et ur til forskellige lejligheder, så uret altid passer perfekt til bælte, sko, skjorte og endda bil. Mange kender til reglerne om ikke at have et brunt bælte på til sorte sko, og for mange gælder den regel også for uret. Uret Silver Classic med sort læderrem, passer bedst til et sort bælte med sølvspænde og sorte sko. Sammen skaber detaljerne et gennemført og lækkert herrelook.

Urværk efter japansk præcision og kvalitet

Frem for brandet er det derfor bedre at kigge på urets kvalitet og de komponenter uret er opbygget af. På den måde er det nemmere at bedømme hvilket ur du vil have, så man ikke bliver forblændet af et bestemt mærke. I TopStyles ure er urværket det japanske Miyota, der er kendt for skarp præcision og høj kvalitet. Miyota har lavet urværk i næsten 40 år og er meget brugt af urmagere verden over, hvilket sikrer den gode kvalitet. Urværket fra Miyota er i urene fra mange store brands som Daniel Wellington og Triwa.

Limited Edition: ur nr. 1 af 50

Herreursmodellerne i både sølv og guld produceres kun i 50 eksemplarer hver. Det gør at man med et TopStyle ur ikke ender med at se en masse andre med præcis det samme ur på armen. Hvert ur er indgraveret på bagsiden af æsken med et nummer mellem 1 og 50, så man ved køb kan se præcis hvilket et af de 50 limited edition ure man har købt. Selvom Limited Edition lyder eksklusivt og dyrt, er det kun kvaliteten og designet, der er det. Visionen bag TopStyle er at mænd skal kunne have flere ure, og her skal prisen også være på et rimeligt niveau, så de fleste kan være med.

Klassiske herreure med læderrem

Urenes design er klassisk, men med et moderne twist, der gør uret velegnet til mange typer arrangementer. For om det er hverdag eller fest, passer et ur i tidløst design altid til lejligheden. Læderremmen er naturligvis i ægte læder, og sammen med de rene linjer i urskivens design skabes der et ur, der passer til de flestes smag. TopStyles sortiment inkluderer Gold Classic, der med sin mørke urskive udstråler eksklusivitet, og Silver Classic, der med sin lyse urskive er mere friskt og moderne. Kort sagt er TopStyles design noget for alle der elsker ure.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *